Ajánlott Nyelviskoláink

 

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Oberwesel

Német nyelvi tábor külföldön gyerekeknek, intenzív német nyelvtanfolyam NémetországbanNincs meggyőző bizonyíték rá, hogy a város a középkorban épült volna. 16 katonai tornyot és a hozzá tartozó városi falat lehet itt megtekinteni. További látnivalók: a Schönburg Castle, a Liebfrauen templom és a St. Martin Plébánia templom.

Oberwesel szűk utcácskáit mindenképpen érdemes megtekinteni, ha pedig több időnk is van a város-nézésre, sportolási lehetőség is akad itt bőven: kerékpár- és mountenbike-túrák, úszás, kenuzás, tandem-ugrás, sziklamászás a Morgenbachtal völgyben, horgászás, mini golf, teke, lovaglás, lovaskocsi-túrák.

Gyalogosan a St. Goar és Oberwesel között egy szép szobor parkot tekinthetünk meg, illetve a Rajna kastélyok nyomában csodálatos útvonalat járhatunk be a Rheinsteig túraútvonalon a Rajna folyó bal partján, Bingen és Koblenz között, illetve a folyó jobb partján főleg Rüdesheim és Koblenz között.