Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Nürnberg - Német junior nyelvtanfolyamok Nürnbergben

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Berlin, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyam Nürnbergben - DID  (14-17 éveseknek)

A DID nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat is kínál. A német tábor teljesen nemzetközi, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A diákok nürnbergi családoknál laknak, teljes ellátást kapnak. Számos érdekes programot kínálnak a junior német nyelvtanulóknak.

 

Német nyelvtanfolyam külföldön Nürnberg, német intenzív nyelvtanulás NémetországNürnberg a középkorban Európa egyik legszebb és leggazdagabb kereskedelmi fővárosa volt. Úgy tartották, hogy amit itt nem talált az ember, amit itt nem tudott megvárásolni, az nem is létezett és azt máshol sem tudta volna megkapni. Természetesen a város a középkor óta megváltozott. Ma egy pulzáló modern nagyváros, ugyanakkor lépten-nyomon érezni lehet a város valamikori történelmi jelentőségét. Telis-teli van csodálatos polgárházakkal, palotákkal és templomokkal. Nürnberg egy sportos nagyváros is, az egyik legrégibb német labdarúgóklubbal büszkélkedhet.

A Szent Lőrinc Templom és a Miasszonyunk temploma mellett ajánluk diákjainknak, hogy látogassanak el a Szép Kúthoz (Schöner Brunnen). A kút medencéjét finom vonalú reneszánsz rács veszi körül. A rácson feltétlenül meg kell keresni az arany karikát, amit a néphit szerint háromszor kell körülfordítani, és az ember 3 kívánsága teljesül.

Ha Nürnbergben veszel részt egy junior német nyelvtanfolyamon, feltétlenül ajánljuk, hogy kóstold meg az eredeti nürnbergi sültkolbászt, Nürnberger Bratwurst. Német nyelvtanfolyam külföldön Nürnberg, német intenzív nyelvtanulás NémetországLegtöbb helyen hagyományos módon szervírozzák: három kis sültkolbászt tesznek egy zsömlébe: "Drei im Weggla" vagy "Drei im Weckla".

Ugyancsak híres a nürnbergi mézeskalács. A Nürnberger Lebkuchen szerte a városban mindenhol kapható, kisebb-nagyobb méretekben és díszítéssel.

Nürnbergben a DID junior nyelvi kurzusát ajánljuk.