Ajánlott Nyelviskoláink

 

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

München - Német nyelvtanfolyamok Münchenben

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön München, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Münchenben - DID

45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

Német nyelvtábor Németországban, Münchenben, külföldön német junior nyelvtanfolyamNémet junior nyelvtanfolyam Münchenben - DID (14-17 éveseknek)

München egyszerűen megközelíthető Magyarországról, így a bajor fővárosnak ez mindenképpen nagy előnye. A táborozó diákok már 1-2 hét alatt is érzékelni fogják az anyanyelvi környezet nyelvgyakorlásra tett előnyös hatásait. Hazatérve megpróbálhatsz letenni egy nyelvvizsát, mert a szóbelin egészen biztosan jobban, bártabban, magabiztosabban fogsz teljesíteni!

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön München, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Münchenben - Sprachcaffe

A nyelviskola München központjában található, így a legfontosabb látnivalók jól megközelíthetőek. A nyelviskola heti 20 vagy heti 30 órás német kurzusokat kínál, melyek nem csupán néhány hétre, de akár hosszabb időtávra, hónapokra is foglalhatók. A német nyelvtanfolyam mellé családi szállásokat kínál a nyelviskola, melyek reggelivel vagy félpanzióval foglalhatók.

 

 

Német nyelvtanfolyam Németország, München, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországOktoberfest és sör-kertek sokasága, bőrnadrágok és bajor fúvószenekar - nincs is jobb példa a német hagyományőrzésre és kultúrára, mint a bajor főváros München. Ahhoz hogy igazán jól érezd magad, még további finomságokat is lehet itt találni: bajor perecet és a híres Weißwurst-ot. München Németország harmadik legnagyobb városa, 1,3 millió lakossal. 10 egyeteme és 80.000 diákja van, ami garantálja azt, hogy München egy élénk, fiatalos, nyüzsgő város legyen!

Német nyelvtanfolyam Németország, München, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországVannak dolgok, amik soha nem fognak megváltozni Münchenben. Az egyik ilyen dolog a sör. Ezt rögtön észre fogod venni, amint megérkezel a bajor fővárosba és amint betérsz az egyik leghíresebb sörfőzdék egyikébe. A Hofbräuhaus-ban R11; ami kétségtelenül a világleghíresebb pub-ja R11; megtudhatod, mit jelent a müncheni sör élvezete. München a futballszurkolók rendszeres találkozóhelye is, hiszen híres FC Bayern München meccsei sok nemzetközi szurkolót vonzzanak ide.

No és megtalálható itt még egy másik tipikus bajor hagyomány, a bőrnadrág! Ha ide érkezel, semmi esetre se hagyd ki a vissza nem térő lehetőséget és vegyél magadnak egy térdnadrágot R11; hadd derüljenek egy jót a diáktársaid!