Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Köln

Német nyelvtanfolyam Németország, Köln, német nyelvtanulás külföldön, német nyelvtábor gyerekeknek NémetországAzt gondolod, sok időbe fog telni jó megtanulni németül? Igazad van, de biztosíthatunk, hogy mégsem fog annyi időt igénybe venni, mint felépíteni egy katedrálist. 632 évbe tellett, míg Németország egyik leglátogatottabb nevezetessége, a Kölni Dóm felépült. A templom egy valóban lenyűgöző turista látványosság. 157 méter magas, és mintegy 20.000 ember befogadására alkalmas.

Ha manapság szeretnénk egy ehhez hasonló csodát felépíteni az kb. 10 milliárd EUR-ba kerülne. A Kölnt körülvevő vidék szintén szerves részét képezi a város hangulatának. A dóm környékén számos étterem, kávézó, hangulatos klub található. Mi sem lehet kellemesebb, mint nyáron egy finom jégkrémet nyalogatni, miközben lógatjuk a lábunkat a hűs Rajna folyóba, a dóm hatalmas tornyai pedig árnyékot adnak a nap tűző sugarai ellen.