Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Höchst im Odenwald

Német nyelvtanfolyam Németország, külföldön, Frankfurt, junior nyelvtábor, német nyelvtáborNemcsak hogy nehéz kimondani ennek a városnak a nevét, de könnyen össze is lehet keverni Frankfurt egyik azonos nevű városrészével, amelyik különösen híres gyógyszeriparáról.

Höchst im Odenwald-ban semmi nagyvárosi nincs. Éppen ellenkezőleg, a 10.000 lakosú romantikus kisváros a Frankfurt közelében található Odenwald hegységnél felkszik. Körülölelve erdőkkel, számos középkori vár található a közelben és a város telis-teli van jellegzetes favázas házakkal. Nyáron mégis nagy a zsongás, élénk élet költözik a városba, ugyanis több mint 60 országból érkeznek ide diákok, akik németül szeretnének tanulni.