Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Német nyelvtanfolyam külföldön Németországban, nemzetközi junior német kurzus2020 Early Bird

Kedvezmény NÉMET TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. február 15-ig frankfurti német nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál, 

és heti 25,- EUR kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat érvényes 2020-ban induló felnőtt és junior német nyelvtanfolyamokra is.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Frankfurt - Német nyelvtanfolyamok Frankfurtban

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Frankfurtban - DID

45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyamok Frankfurtban - DID (14-17 éveseknek)

A DID nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat is kínál. A német tábor teljesen nemzetközi, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A tábort egy Frankfurti hotelben bonyolítják, itt vannak a nyelvórák és a szálllások is, és a diákok innen indulnak délutánonként, hogy felfedezzék a Frankfurtot.

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyamok Frankfurtban - Sprachcaffe (12-17 éveseknek)

A Sprachcaffe nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat kínál. A német junior nyelvtanfolyamok teljesen nemzetköziek, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A junior német kurzusok foglalhatók családi szállással vagy kollégiumi elhelyezéssel, mindkét típus teljes ellátással. A kollégium a Majna partján helyezkedik el, csupán pár perc sétára a nyelviskola épületétől.

 

Frankfurt am Main Németország ötödik legnagyobb városa. Több mint 670 ezer lakosa van. Az egykori német császári koronázó város ma fontos pénzügyi, kereskedelmi és kulturális központ. Itt székel az Európai Központi Bank, valamint itt található Európa egyik legnagyobb tőzsdéje, a Frankfurti Értékpapírtőzsde és a világ legnagyobb határidőstőzsdéje, az EUREX.

Német nyelvtanfolyam Németországban Frankfurt, intenzív német nyelvtanulás külföldön NémetországFrankfurt am Main az európai pénzügyi élet központja, a R22;legamerikaiabb európai város", Goethe szülővárosa, Gutenberg és a könyvnyomtatás, hazája, így természetesen itt van a világ legnagyobb és legjelentősebb könyvvására is. Frankfurt a világ egyik legfontosabb légiközlekedési központja is. Itt van a kontinens legnagyobb repülőtere, mely világviszonylatban a 8. helyen áll.

Története több mint kétezer évre nyúlik vissza: a Nyugat-római Birodalom szétesése után a vidéken frankok telepedtek le. Ekkor a település egy kereskedelmi út mellett feküdt, a kereskedelmi partnerek kezdték el hívni Frankenfurtnak, amely frank gázlót jelent.

Frankfurt az egyetlen európai város, melynek panorámáját 150 méternél magasabb felhőkarcolók tarkítják. Ezek a város nyugati részében állnak, a Hauptwache és a Főpályaduvar közötti városrészben, melynek neve Bankenviertel, azaz Bank-negyed. A 80 felhőkarcoló közül a Commerzbank Towert a maga 259 méteres magasságával 2003-ig a legmagasabb európai épületként tartották számon. A csupa üveg, csupa beton paloták közt tényleg olyan, mintha Amerikában járnánk. Ám a modern mellett csodálatos templomokat, tereket is találhatunk:

Német nyelvtanfolyam Németországban Frankfurt, intenzív német nyelvtanulás külföldön NémetországA gótikus Römerhalle, az ugyanilyen korú Kaisertreppe láttán könnyen képzelhetjük magunkat az eredeti korba. A Hauptwache (magyarul Főőrség) Frankfurt legforgalmasabb tere. Nevét az itt álló Hauptwache-házról kapta, melyet 1730-ban építettek és hosszú ideig a helyi csendőrség székhelye, ill. börtön volt.

További csodálatos, régi épület a Salzhaus, a reneszánsz Justitia-kút, Szent Pál templom.

Az irodalom kedvelői bizonyára tudják, hogy itt született a német költőóriás, Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832). A Goethe-ház tömegeket vonz egész évben, Goethe szavai nagyon hűen jellemzik a Frankfurtot még 2009-ben is: R22;nincs még egy hely, amely annyira illik polgári gondolkodásához, költőiségéhez, s amely ráadásul olyan kellemes, mint Frankfurt."