Ajánlott Nyelviskoláink

 

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Berlin - Német nyelvtanfolyamok Berlinben

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Berlin, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyam Berlinben - DID  (14-17 éveseknek)

A DID nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat is kínál. A német tábor teljesen nemzetközi, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A tábort egy berlini hotelben bonyolítják, itt vannak a nyelvórák és a szálllások is, és a diákok innen indulnak délutánonként, hogy felfedezzék Berlint.

 

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Berlin, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyam Berlinben - DID

45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

 

Ha manapság ránézünk a Berlini Falra, alig hisszük el, hogy mit is jelentett egykor valójában. A színesre festett betonfal egykor kettéosztotta Németországot, és megosztotta az egész világot. A fal 1989-es ledőlése óta azonban Berlin szédületes tempóban kezdett fejlődni, és igazi metropolisszá nőtte ki magát.


A lenyűgöző kormánynegyed, a Reichstag felújított kupolája, a márkás boltok, hangulatos udvarhelyiségek, a Prenzlauer Berg, a Holocaust Memorial, a Potsdamer Platz, a Museum Island mind várják a kíváncsi turistákat, hogy azok megismerjék Németország és Berlin múltját, és felfedezzék a jelenjét.

Alig várod, hogy ellátogass Berlinbe és körülnézz a városban? Nos, képzeletben már most is megteheted!
Az Alexanderplatzon vagy, ami csak néhány percre van a nyelviskolától. Felszállsz a 100-as buszra, ami el is indul veled a felfedező útra! A TV torony után (Fernsehturm) már elő is bukkan a berlini városháza és a híres Museum Island. Vess egy pillantást a Berlin Cathedral-ra is, az Állami Operaházra, és csodáld meg a Humboldt Egyetem épületét!
Tovább haladva következik a Brandenburgi Kapu és a Reichstag. A következő megálló az Állatkert és a Bellevue kastély, a német kancellár székhelye. A Zoo Train Station-hoz érkeztünk. Végállomás!

Ha mindezeket valóban látni szeretnéd, gyere és csatlakozz a következő nyelvtanfolyamhoz, hogy a nyelvórák után személyesen is felfedezhesd Berlin csodáit!