Ajánlott Nyelviskoláink

 

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Augsburg - Német junior nyelvtanfolyamok Augsburgban

Német nyelvi tábor külföldön gyerekeknek, intenzív német nyelvtanfolyam NémetországbanAugsburg Bajorország dél-nyugati részén található. A várost a római uralkodó, Augustus alapította. Augsburg ennek köszönhetően Közép-Európa legfontosabb kereskedelmi és turisztikai útvonalának kereszteződésében helyezkedik el. Napjainkban ez az egyetemváros Bajorország harmadik legnagyobb városa és egyben fontos gazdasági szerepet tölt be, mivel otthont ad sok nemzetközi cégnek.

Augsburg ma gazdag történelmi, kereskedelmi és kulturális örökségeiből él. A város gazdaságának jelképei: nemesség, kereskedők, kézművesek. E jelképeket a város három díszkútja is kifejezi. Rengeteg reneszánsz palotát csodálhatunk meg Augsburgban. Ha itt járunk, mindenképpen látogassunk el a városháza aranytermébe, a Fuggerek bérházaihoz vagy a püspöki rezidenciába.

A városból származik Bertold Brecht, ezért nem meglepő, hogy az író egykori háza jelenleg múzeumként üzemel. Augsburg igen népszerű a fiatal diákok körében. A látnivalók közül érdemes kiemelni a templomokat, az állatkertet, és a város múzeumait. Híres bajor specialitás a fehér kolbász, amit mindenképpen meg kell kóstolnunk, ha Augsburgban járunk!