Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Németország - Német nyelvtanfolyamok, német táborok Németországban

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Berlin, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Berlinben - DID

  • 45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

 

Német nyelvtábor Németország, Berlin, külföldön német junior nyelvtanfolyamNémet junior nyelvtanfolyamok Berlinben - DID (14-17 éveseknek)

A DID nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat is kínál. A német tábor teljesen nemzetközi, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A tábort egy berlini hotelben bonyolítják, itt vannak a nyelvórák és a szálllások is, és a diákok innen indulnak délutánonként, hogy felfedezzék Berlint.

 

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön München, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Münchenben - DID

45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

Német nyelvtábor Németországban, Münchenben, külföldön német junior nyelvtanfolyamNémet junior nyelvtanfolyam Münchenben - DID (14-17 éveseknek)

München egyszerűen megközelíthető Magyarországról, így a bajor fővárosnak ez mindenképpen nagy előnye. A táborozó diákok már 1-2 hét alatt is érzékelni fogják az anyanyelvi környezet nyelvgyakorlásra tett előnyös hatásait. Hazatérve megpróbálhatsz letenni egy nyelvvizsát, mert a szóbelin egészen biztosan jobban, bártabban, magabiztosabban fogsz teljesíteni!

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön München, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Münchenben - Sprachcaffe

A nyelviskola München központjában található, így a legfontosabb látnivalók jól megközelíthetőek. A nyelviskola heti 20 vagy heti 30 órás német kurzusokat kínál, melyek nem csupán néhány hétre, de akár hosszabb időtávra, hónapokra is foglalhatók. A német nyelvtanfolyam mellé családi szállásokat kínál a nyelviskola, melyek reggelivel vagy félpanzióval foglalhatók.

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet nyelvtanfolyamok Frankfurtban - DID

45 éves tapasztalat német nyelvtanításban. Kiváló minőség és kiváló szolgáltatás bizonyítéka a számos elnyert díj. Barátságos és segítőkész tanárok, akik nemcsak a tanórákon állnak készséggel a diákok rendelkezésére. A tanórákon kívül is nagy hangsúlyt fektetnek a német hagyományok, szokások, különlegességek bemutatására.

 

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyamok Frankfurtban - DID (14-17 éveseknek)

A DID nyelviskola nyaranta német nyelvtáborokat is kínál. A német tábor teljesen nemzetközi, vagyis a diákok a világ számos országából érkeznek ide, hogy a német nyelvet gyakorolják. A tábort egy Frankfurti hotelben bonyolítják, itt vannak a nyelvórák és a szálllások is, és a diákok innen indulnak délutánonként, hogy felfedezzék a Frankfurtot.

 

Német nyelvtanfolyam Németországban külföldön Frankfurtban, német tanulás külföldönNémet junior nyelvtanfolyamok Frankfurtban - Sprachcaffe (13-21 éveseknek)

  • Kiváló ár-érték arány. Az iskola Frankfurt egyik legszebb negyedében helyezkedik el. Sachsenhausen elegáns és biztonságos része a városnak, mindössze 10 perc sétányira a városközponttól. A nemzetközi csoportokban mindössze 15 -15 diák tanul. A diákok a szintfelmérő teszt alapján kerülnek a nekik megfelelő színtű csoportokba.

 

 

A hazánkhoz közel fekvő Németország mint turisztikai célpont is egyre népszerűbb a magyarok körében. Legtöbben az Októberfestet, a Neuschwansteini kastélyt vagy a Német nyelvtanfolyam Németországban Frankfurt, intenzív német nyelvtanulás külföldön NémetországBrandenburgi kaput említik ha Németország kerül szóba. Ha odautazunk azonban ezeken kívül még mérhetetlen élmény és látnivaló vár ránk, akár a természetbe, kulturális vagy családi nyaralásra vágyunk. Mesés várak és pompás kastélyok, misztikus erdők és csodás hajókirándulások, elegáns városok kiemelkedő kulturális ajánlattal, tradíciók, fesztiválok és ünnepek mindez hatalmas vendégszeretettel fűszerezve. Alig akad még egy ilyen ország, ahol egy területen belül ennyi egyedülálló természet alkotta és kulturális helyszínnel találkoznánk. Az UNESCO ezek közül 33 helyszínt az emberiség "rendkívüli egyetemes értékkel rendelkező" világörökségévé nyilvánított, melyeket nemzetközi egyezmények védnek. Képeslap-hangulatú városkák, elegáns metropoliszok, kitűnő borok és sörök, művészet és kultúra, Rajna-menti roppant erdőségek és kastélyok múlhatatlan szépsége Európa szívében.

 

Miért tanuljunk németül?

Magyarországon az angol mellett a német a vezető idegen nyelv. Európa 8 országában több mint 120 millióan beszélnek németül, és a német nyelv egyike a legjelentősebb kultúrnyelveknek. A német, az angol és a francia mellett, az Európai Unió legfontosabb munkanyelvei közé tartozik, és Európa hét országában beszélik hivatalos nyelvként. Mindegy, hogy Önnek a német új nyelv és ezért akarja megtanulni, vagy a már meglévő ismereteit szeretné elmélyíteni, végezzen el egy németországi nyelvtanfolyamot, és egyúttal ismerje meg az országot és annak kultúráját!

Német nyelvtanfolyam Németországban Frankfurt, intenzív német nyelvtanulás külföldön NémetországA német nyelvtanfolyam leghatékonyabb és egyben leginkább izgalmas módja, ha külföldön végzünk el egy nyelvtanfolyamot. Német nyelvtanfolyamaink nagyon népszerűek, mert a német nyelv régóta az egyik legfontosabb nyelv Európában, másrészt, mert ez a nyelv nélkülözhetetlen a nemzetközi szervezetek és külföldi partnereik közötti kommunikáció szempontjából. Persze Németországba nemcsak a német nyelv miatt érdemes utazni. Diákjaink itt változatos és lenyűgöző tájakban gyönyörködhetnek, élvezhetik a mérsékelt éghajlatot és egyedülálló kulturális örökségeket tekinthetnek meg. A sültkolbász és a sörfesztivál hazája kedvelt európai célpont mind az utazni szeretők, mind a nyelvtanulók körében. Nem kérdés, hogy miért érdemes nyelvtanulás céljából külföldre utazni: egy német nyelvi utazás során felejthetetlen nyaralást hatékony nyelvtanulással köthetünk össze. Engedje, hogy elvarázsolja Önt a német életérzés! Nézzen körül németországi és ausztriai nyelvtanfolyamaink között!