Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

 

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Németországban vagy Ausztriában keresel német nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban németországi és ausztriai felnőtt német nyelvtanfolyamok és gyermek / junior német nyelvtanfolyamok, német nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Angol akciós tanfolyam Málta, külföldön, angol nyelvi tábor, nyelvtábor, intenzív angol tanulás, nyaralás és nyelvtanulás Málta2020 Early Bird

Foglald le 2020. február 15-ig máltai angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál, 

és heti 25,- € kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat érvényes a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is.

 

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Angol nyelvtanfolyam Máltán

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Máltán az am Language Studio nyelviskolában

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, fantasztikus hetem volt, szívesen maradtam volna még akár heteket/hónapokat is! Mindenki nagyon kedves és barátságos volt, a vezetők mindig mosolyogtak és bátorítottak, hogy beszéljünk angolul."

 

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyam Máltán a Linguatime nyelviskolában

"Minden délutánt és a hétvégéket Málta felfedezésére fordítjuk, olyan mintha nyaralnánk. :)  A legtöbb este együtt vacsorázunk az apartmanunkban, sokszor mi vagyunk a vendéglátók, a fiatalok nagyon kedvelik az általam készített magyar kajákat."

 

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamokAngol nyelvtanfolyam Máltán a Sprachcaffe nyelviskolában

"Kedves Direkt Nyelvstúdió! Meg szeretném köszönni, hogy lehetővé tettétek nekem ezt a máltai utazást! Nagyon jól éreztem magam Máltán és mondhatom, hogy életre szóló élményekkel gazdagodtam!"

 

Angol tanfolyam Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyam Máltán az EC nyelviskolában

"Szeretnék köszönetet mondani, hogy ilyen fantasztikus nyelvtanulási lehetőségünk volt Máltán, az Önök jóvoltából is! Múlt héten, vasárnap érkeztünk haza. Csakis szuperlatívuszokban tudok mesélni mind az oktatásról, mind az iskoláról. Milyen jó lenne, ha mindenkinek lehetősége lenne a nyelvtanulást ebből a szemszögből is megismerni, hogy nemcsak száraz, bemagolós, hosszú órák eredménye lehet a nyelvtudás."

 

Angol nyelvtaábor Málta, külföldön angol nyelvtanulás, akciós angol kurzusok, junior angol nyelvtanfolyamok

Angol junior nyelvi táborok Máltán az am Language Studio nyelviskolában

"Egy tizenhét éves lánnyal vagyok egy kétágyas szobában, akivel nagyon jól kijövünk. Tegnap este welcome party volt, hatalmas buli, két nyelviskola több száz tanulója együtt, zene, tánc...  Ma az iskolában szintfelmérővel kezdtünk, én 80% feletti teszttel az advanced csoportba kerültem. Mindenki 17-18 éves a csoportban, összesen 15-en vagyunk, többen franciák. A tanítás nagyon tetszik, csupa érdekes dolgot tanulunk témakörökhöz kapcsolódóan, aminek a nyelvvizsgán biztosan nagy hasznát fogom venni."

 

A máltai szigetvilág gyakorlatilag a Földközi-tenger közepén fekszik: Málta Szicíliától 93 km-re van délre, Afrikától pedig 288 km-re északra. A szigetvilág három szigetből áll: Málta, Gozo és Comino. A teljes lakosság 400.000 fő. Málta a legnagyobb sziget, és egyben a kulturális, kereskedelmi és államigazgatási központ. Gozo a második legnagyobb sziget: sokkal vidékiesebb, a meghatározó ágazatok a halászat, az idegenforgalom, a kézműipar és a mezőgazdaság, míg Comino jórészt lakatlan.

Málta két nemzeti nyelve az angol és a máltai. A pénznem jelenleg az euró. Málta történelme olyan gazdag és sokrétű, hogy az ország gyakorlatilag tele van látnivalókkal és érdekes helyszínekkel.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Málta, angol nyelvtanulás és nyaralás Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyamA főváros, Valletta rendszeres színpadi előadásoknak és koncerteknek, valamint számos kiállításnak és utcai rendezvénynek ad helyet. A vallettai Régészeti Múzeum történelem előtti leletek rendkívül gazdag gyűjteményével rendelkezik. A Fort St. Elmo Hadtörténeti Múzeuma vasárnaponként korabeli kosztümökben előadott katonai parádénak ad otthont, és a főváros olyan lenyűgöző látványosságokkal büszkélkedhet, mint a Nagymester Palotája és a Szent János Társkatedrális. Nem szabad kihagyni a Barakka kertet, ahonnan csodás kilátás nyílik a Nagy Kikötőre és a kikötőn túli három híres kikötővárosra: http://www.youtube.com/watch?v=2kdYrLYS9H8

Nézd meg a helyszínen készített videónkat Valletta utcáiról: http://www.youtube.com/watch?v=-emDXey489s&context=C4132881ADvjVQa1PpcFMMyDpYsYOlBt73x-pqssAyKyMjIl0RCTA=

És most részt vehetsz egy gyönyörű hajókiránduláson is! Irány Valletta! http://youtu.be/r7nnSQWKc_c 

Rabat az általában „Római villaként” emlegetett Római Antikvitás Múzeumáról és több katakombájáról híres, míg Mdina megerősített középkori városában a látogatók a napóleoni csapatoktól a virágfesztiválokig mindent megtalálhatnak. A Székesegyházat és a múzeumokat semmiképpen sem szabad kihagyni, mint ahogy Mdina földalatti várbörtöneit, és a Mdina Experience-t sem.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Málta, angol nyelvtanulás és nyaralás Máltán, intenzív angol nyelvtanfolyamA művészetek kedvelői számára a lehetőségek szinte végtelenek: tekintse meg a Szépművészeti Múzeum lenyűgöző művészeti gyűjteményét, Caravaggio Szent János lefejezése című képét a Szent János Társkatedrálisban, és a restaurált freskókat a „Normann Házban”, a mdinai Palazzo Falzonban. Kortárs műalkotások megtekintéséhez látogasson el a St. Johns Cavalier Művészeti Központ kiállításaira.

A víz szerelmesei számára a búvárkodás hőn áhított sport a szigeteken. Nekik ajánljuk a kikötői sétahajózásokat, az úszást a cominoi Kék Barlangban és a marsascalai Szent Péter uszodában, a jet-ski és jachtbérlést vagy a gozo-i Mgarr Ix-Xini öböl meglátogatását.

A máltai konyha a szigetek multikulturális örökségének íz világát idézi. A helyi éttermek kísértésbe ejtő áron kreatív ételválasztékkal várják a vendégeket. Vacsora után éjszakai klubok, bor bárok, kaszinók csalogatják az érdeklődőket.