Ajánlott Nyelviskoláink

Oundle

Angol nyelv és sport tábor gyerekeknek külföldön, angol nyelvtanulás külföldön AngliaOundl egy tipikus angol vásárváros. Körülbelül 2 óra 15 percre található a londoni Heathrow repülőtértől és 90 percre a Stansted reptértől. Ebben a kisvárosban szervezi az Exsportise Nyelviskola a junior és gyermek nyelv- és sporttáborait. Az épület gyönyörű és tágas, nemkülönben a hozzá tartozó hatalmas birtok. Az iskolának két tornaterme és egy úszómedencéje is van. A lovagolni vágyó diákok a közeli istállót használhatják.

 

Seaford

Angol nyelv és sport tábor gyerekeknek külföldön, angol nyelvtanulás külföldön AngliaAz Exportise Nyelviskola nemcsak Oundle-ben, hanem Seaford-ban is szervez nyelvtáborokat magas szintű sporttal kiegészítve. Seaford Nyugat-Sussex-ben található, kb. 75 percre a Gatwick repülőtértől és 1 óra 40 percre a Heathrow reptértől. Az iskola egy egyedülállóan gyönyörű hely és csodálatos panoráma kényezteti a diákok szemét nap mint nap. Az iskolához tartozó hatalmas területen van teniszpálya, 9 lyukú golf-pálya, jégkorong- és focipálya, tornaterem és uszoda. Itt mindenki magas szinten űzheti választott sportágát, amellett hogy intenzíven tanulja az angol nyelvet is!

 

Clayesmore

Angol nyelv és sport tábor gyerekeknek külföldön, angol nyelvtanulás külföldön AngliaExportise Nyelviskola nyelvtáborainak harmadik helyszíne Clayesmore. A város dél-nyugatra fekszik Londontól, és szintén szemkápráztató helyszíne egy tartalmas nyelvi és sporttábornak. A diákok itt is számtalan sportolási lehetőség közül választhatnak, miközben napi rendszerességgel fejlesztik angol nyelvtudásukat a nyelvórákon. Az angolórákon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a választott sportág szókincsét is elsajátíthassák a gyerekek.