Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, Brighton2020 Early Bird

Akár 300 GBP kedvezmény ANGOL TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. január 15-ig angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál,

és heti 30 GBP kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is érvényes.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

London

London a világ egyik legnépszerűbb, legmozgalmasabb városa; több mint 29 millió látogatója van évente! Érthető, hiszen maga a múlt és a jelen ötvözete, hangulata semelyik másik városéhoz nem hasonlítható, békésen megfér itt egymás mellett a modern és ódon. A látványosságok megtekintésekor könnyen egy rég elfeledett korban érezhetjük magunkat. Utazhatunk az emeletes buszokkal, megcsodálhatjuk a rendőrök jellegzetes egyenruháját, nézzük meg a Királyi Palotát az őrségváltással, és utazzunk az időben vissza a királyok és királynők korába. Az úgymond „kötelező" látnivalókon, mint például a Tower of London, Big Ben, Parlament, Westminster Apátság és a július 31-től szeptember 26-ig látogatható Buckingham Palota mellett érdemes még meglátogatni a Covent Gardent. Mindenképpen sétáljunk el Leicester Square-re és a mögötte-körülötte lévő Sohóba, a kínai városrészbe. Ezen a környéken megannyi színház és mozi található, ha éppen szerencsénk van, egy film premierjébe is becsöppenhetünk. Focirajongóként érdemes ellátogatni a városban megtalálható Arsenal, Chelsea, Tottenham és Fulham stadionokhoz. A gyermekeikkel utazók ott tartózkodásukkor látogassanak el Legoland Windsorba, ahol a felnőttek is újra gyermekekként élvezhetik az önfeledt szórakozást.

angliai nyelvtanfolyam, nyelvtanulás LondonbanLondon a belvárosból és 32 kerületből áll. A legjelentősebb központ Westminster, itt található a West End, London legfontosabb kulturális, szórakoztatóipari és bevásárló-negyede. Itt található a pénzügyi intézmények kivételével a legtöbb, a városban található cég székhelye és az Egyesült Királyság kormányzati épületei. A londoni City a világ bankjainak központja és Európa fő üzleti központja. London Európa 500 legnagyobb cége közül több mint száznak a székhelye. A londoni tőzsde nagyobb forgalmat bonyolít, mint New Yorké és Tokióé együtt. A City hétköznapokon rendkívül forgalmas, de hétvégeken meglehetősen csendes, mert lakónegyedek nemigen találhatóak itt.

Említsünk meg egy közelgő fontos eseményt is: 2005. július 6-án Londont választották a 2012-es nyári olimpiai játékok színhelyének, így ez lesz az első város, ahol harmadszor is megrendezik a neves sporteseményt.

külföldi nyelvoktatás LondonbanKözlekedés: A londoni metróhálózat igen kiterjedt, de ha valahová véletlenül mégse vinne metró, akkor buszra szállhatunk. 5-10 éves gyermekek ingyen utazhatnak a londoni tömegközlekedési eszközökön, 11 évesek szintén, viszont nekik már fényképes Oyster Cardra van szükségük ehhez. A metrójegy (zónáktól függetlenül) 2011-ben 4 fontba kerül, a busz, és villamosjegy pedig 2,20 font. Egy metrójeggyel annyi átszállást tehetünk, amennyire szükségünk van ahhoz, hogy eljussunk a célunkhoz, azonban ez a buszjegyre nem igaz.

Árak: Mivel London Moszkva után a világ 2. legdrágább városa, magyar árakhoz szokott pénztárcánk igencsak megérzi, ha Londonban étkezni szeretnénk vagy csupán egy kis hűsítőre vágyunk. Bevásárolni leginkább valamelyik londoni Tescoban érdemes.