Ajánlott Nyelviskoláink

Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, Brighton2020 Early Bird

Akár 300 GBP kedvezmény ANGOL TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. január 15-ig angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál,

és heti 30 GBP kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is érvényes.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

Brighton

Brighton a Brit-szigetek legnagyobb és legnépszerűbb fürdőhelye, így hát nem csoda, ha tengerparti Londonnak is nevezik. Levegője kellemes, hiszen a város mögött húzódó dombok gyakran feltartják a szárazföldön gyülekező ködöt, tengerpartja dagály idején azonban nem alkalmas a fürdésre. Nyolc kilométeres tengerparti sétánya bizonyítja, hogy Brighton, az egykori királyi üdülőhely a sussexi tengerparti fürdők királya.

Angol nyelvtanfolyam külföldön, Brightoni nyelviskolaBrighton eredetileg egy kis halászfalu volt, ennek légköre még most is érezhető az óvárosi részen. Tengervizének üdítő erejét, levegőjének frissességét hirdette, amely akkor vált igazi vonzóerővé, amikor 1783-ban a walesi herceg, a későbbi IV. György itt telepedett le, ettől kezdve a királyi család kedvenc nyaralóhelye lett. IV. György királyi rezidenciát is építtetett ide, a Királyi Pavilont (Royal Pavilion). Különlegessége, hogy indiai-szaracén stílusban épült, sőt a király gyakran maga is keleti ruhában jelent meg.

Ma dinamikusan fejlődő város, jellegzetes identitással, ahol számos konferenciát és kiállítást rendeznek, ahol egymást érik a múzeumok, képcsarnokok, de van akvárium, uszoda és lóversenypálya is. Brightonban állandó a nyüzsgés-pezsgés, mintha mindig szombat este volna, főként fiatalok lakják. Hogy megtapasztalhassuk ezt a kultúrát, el kell látogatni a "csatornákhoz", a szűk sikátorokhoz, melyek zsúfolva vannak régiségboltokkal, éttermekkel, bisztrókkal és pubokkal. A régi városrész középkori eredetű utcácskái régiségboltokkal és teázókkal nagyon hangulatossá teszik a várost.

nyelvtanfolyam Angliában, angol nyelviskola BrightonbanA város másik csücskében pedig két egyetem is található, ezáltal elmondhatjuk, hogy Brighton egy igencsak változatos város, egy gyöngyszem, és a művészek kedvelt helye. Minden májusban Brightonban megrendezik a Brighton Fesztivált, Anglia legnagyobb művészeti fesztiválját. Többek között felvonulások, látványosságok, tűzijátékok szerepelnek a műsoron, valamint színházi, zenei és vizuális művészeti események szerte a városban.

Ha nem főszezonban érkezünk, akkor tapasztalhatjuk, hogy Brighton a nyugdíjasok városa, tengerpartján plédekbe csavarva idős hölgyek és urak élvezik az előbukkanó napot, a tenger felől érkező sós szelet és a tengerparti London Viktória királynő korára emlékeztető hangulatát.