Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Máltán keresel angol nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal vár! Kínálatunkban máltai felnőtt angol nyelvtanfolyamok és máltai gyermek vagy junior angol nyelvtanfolyamok is megtalálhatók.

 

Angol nyelvtanfolyam külföldön, akciós angol nyelvtanfolyam Anglia, Brighton2020 Early Bird

Akár 300 GBP kedvezmény ANGOL TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. január 15-ig angol nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál,

és heti 30 GBP kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat a felnőtt és junior angol nyelvtanfolyamokra is érvényes.

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

 

Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság az ellentétek országa: bármerre is utazzunk, soha nem látott, meghökkentő szépségű tájak és különböző kultúrák felfedezése vár bennünket. Angliában, Walesben, Skóciában vagy Észak-Írországban egyaránt más-más szokásokra és hagyományokra csodálkozhatunk rá. A két fő szigeten található területein kívül mintegy 1000 kisebb-nagyobb sziget is az Egyesült Királyság részét képezi. Britannia hagyatékához tartozik gyarmatainak aranykora, továbbá Artúr király és Camelot, vagy olyan személyiségek, mint Shakespeare, Drake vagy Churchill. Középkori városok végtelen áradatát találja itt, a táj számtalan időtöltést kínál - a dombokon, folyópartokon vezető turistaösvényektől a történelem előtti korból származó kőből készült körökön (Stonehange) keresztül egészen a hagyományos falucskákig jellegzetes pubjaikkal. Az ország gazdag természeti és történelmi örökségére soha nem szánhatunk elegendő időt, az igazi nagyvárosok rengeteg programot kínálnak.

 

Miért tanuljunk angolul?

Az angol nyelv jelenleg egyike a Föld leggyakrabban használt nyelveinek. Az angol nyelvet beszélők száma - beleértve azokat is, akik második nyelvként beszélik - több mint egybillió! Angol a hivatalos nyelv többek között Nagy-Britanniában, Írországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Indiában és dominanciája már régóta elismert az üzlet és kereskedelem területén. Az Európai Unió egyik hivatalos és munkanyelve.  Már a fiatalok számára is egyértelmű, hogy az angol nyelv ismerete elengedhetetlen lehet számukra a későbbi munkavállalásnál, hiszen manapság a munkaadók természetesnek tekintik az angol nyelv minimum középfokú ismeretét. Az angol egy viszonylag könnyen elsajátítható nyelv. Kevés gyakorlással rövid időn belül el tud boldogulni a legtöbb mindennapi helyzetben. Statisztikák szerint az angolul tanulók közül csak kb. minden 100. tud az alapszintnél jobban beszélni angolul. Javítson a statisztikán, legyen Ön, legyél Te a következő, aki eléri a középszintet vagy akár eljut a felsőfokig!

Így tehát egy angol nyelvtanfolyam elvégzésének kétségkívül számos előnye van! Lehetősége van Ausztráliában, Angliában, Kanadában, Máltán vagy az Egyesült Államokban angol nyelvtanfolyamra járni - ezekben az országokban az angol hivatalos nyelv és a mindennapi kommunikáció alapja. Ha anyanyelviekkel vagy nyelvtanárokkal beszél, az különlegesen hasznos abban, hogy angol nyelvű kommunikációs készségei fejlődjenek. Angol tanfolyamaink segítségével a lehető leggyorsabban tud eredményt elérni, és lehetősége van felfedezni a vendéglátó ország kultúráját, mentalitását és megtapasztalni az ott lakók vendégszeretetét. Mindig megéri új kultúrákat és új területeket felfedezni, ez személyiségünket is fejleszti. Az angol tanfolyamok során hasznos tapasztalatokat szerezhet, fejlesztheti angol nyelvtudását és valóban élvezetes nyaralásban lehet része!