Akciós angol nyelvtanfolyamok Máltán, nyelvi táborok, felnőtt angol kurzusok

Külföldi nyelvtanulási program 9. és 11. osztályosoknak egyénileg pályázóknak. Ha Franciaországban keresel francia nyelvtanfolyamot, akkor keresd a Direkt Nyelvstúdiót, mert színvonalas szervezéssel, vonzóan alacsony árakkal várunk. Kínálatunkban franciaországi felnőtt francia nyelvtanfolyamok és gyermek / junior francia nyelvtanfolyamok, francia nyelvi táborok is megtalálhatók.

 

Francia nyelvtábor Párizs, Franciaország külföldön, junior francia tábor Párizs, francia nyelvi tábor, Franciaország, Párizs2020 Early Bird

Akár 400 € kedvezmény FRANCIA TANFOLYAMra!

Foglald le 2020. január 15-ig párizsi vagy nizzai francia nyelvtanfolyamodat a Direkt Nyelvstúdiónál, 

és heti 40,- € kedvezményt kapsz ajándékba!

Az ajánlat érvényes a felnőtt és junior francia nyelvtanfolyamokra is.

 

Londoni nyelvtanfolyam, nyelvtanulás London, akciós londoni nyelvtanfolyam

 

Franciaország

Franciaország Nyugat-Európa legnagyobb kiterjedésű országa, hatszögre emlékeztető formája miatt a franciák gyakran Hexagone néven emlegetik. Sokan azt hiszik, hogy Franciaország egyenlő Párizzsal. Pedig a nyüzsgő főváros világviszonylatban páratlan kulturális kínálatával csak kis része az országnak. A másik Franciaország az a tágas táj, amely már néhány kilométerre Párizstól kezdődik, Külföldi nyelvtanulás Franciaországban, intenzív francia nyelvtanfolyam külföldöns melyet a franciák kedvesen "la France profonde"-nak - az ősi Franciaországnak - neveznek. Ezzel a hagyományos Franciaországgal, a nagyvárosokat leszámítva, mindenütt találkozunk. Olyan változatos, hogy csak néhány példával ismertethetjük. Franciaországban több mint 36 000 helység van, s a települések 60 százalékában ötszáznál kevesebben élnek. Ezek a festői kis falvak gyakran olyanok, mintha megállt volna fölöttük az idő. Az országnak négy tenger mossa partjait. A változatos geológiai helyzet változatos éghajlati tényezőkkel párosul. A Mont Blanc 4807 m magas csúcsán örök a hó, a francia Riviérán, a híres Azúr-parton pedig télen is enyhe az idő. Franciaország esetében elmondható, hogy "minden út Párizsba, a "fény városa"-ba vezet.

 

Miért tanuljunk franciául?

Francia nyelvtanfolyam Párizs, francia nyelvtanulás külföldön FranciaországVilágszerte hozzávetőlegesen 300 millió ember beszél franciául, ebből elsődleges nyelvként 78 millióan. A posta hivatalos, illetve a divat és a balett félig hivatalos nyelve. Az Európai Unió több szervezetében a francia kitüntetett szerepet kap. Az utazást kedvelők semmilyen estre se hagyják ki Franciaországot, melyet gyönyörű, változatos tájaival, építészeti, művészeti örökségével melyet feltétlenül látni kell! Az otthonülők pedig ne feledjék, hogy megfelleő nyelvismerettel eredtikebn olvashatnák Voltaire, Hugo vagy Balzac műveit, és értőn hallgathatnák pl. Edith Piaf sanzonait.