Nyelviskolák Ausztráliában

Angol nyelvtanfolyamok Ausztráliában minden jelen-tősebb városban indulnak. Önnek csupán azt kell kiválasztania, hogy Sydney-ben, Perth-ben, esetleg Brisbane-ban tanulna nyelvet szívesebben. De várja Önt Melbourne és Cairns is! A általunk ajánlott nyelviskolák egytől egyig megbízhatóak és magas színvonalú oktatást biztosítanak.

tovább a Nyelviskolák Ausztráliában oldalra

Akciók

A partner nyelviskoláink Ausztráliában rendszeresen hirdetnek meg akciókat, kedvez-ményeket a különböző angol nyelvtanfolyamokra, kurzusokra. Itt mindig tájékozódhat az éppen aktuális ausztrál akciókról. Ha bármelyik nyelvtanfolyam elnyeri tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és készséggel segítünk!

tovább a Akciók oldalra

Munkavállalás, Adózás

Dolgozhatok-e az angol nyelv-tanulás mellett? Ha igen, heti hány órát? Segít-e valaki a munkakeresésben? Milyen papírokra van szükségem? Mennyit kereshetek óránként? És mennyit kell adóznom a keresetem után? Ezekre a kérdésekre és még több kérdésre is választ talál nálunk! Olvassa el hasznos tanácsainkat!

tovább a Munkavállalás, Adózás oldalra

Biztosítás

Ha Ausztráliába szeretne menni angol nyelvtanfolyamra, akkor előzetesen érdemes tájé-kozódni arról, milyen biztosítást kell kötni az utazáshoz, és ez a biztosítás mit tartalmaz, milyen esetekre vonatkozik pontosan. Elutazás előtt ez fontos lépés, hogy a nyelvtanulást a későbbiekben ne árnyékolják be biztosítással kapcsolatos problémák.

tovább a Biztosítás oldalra

Ausztrália - Tanulási lehetőségek

Mit is tanuljunk Ausztráliában?! Legkézenfekvőbb persze az angol nyelvtanulás! De ezen belül vagy ennek kiegészítése-képpen lehetőség van IELTS vagy Cambridge nyelvvizsga előkészítő tanfolyamra, üzleti tanfolyamok, szak-tanfolyamok elvégzésére, sőt részt vehet egyetemi képzésben is! Részletes információkat talál nálunk!

tovább a Ausztrália - Tanulási lehetőségek oldalra

Ausztrália - Hasznos tudnivalók

Ha már tudja, hogy angol nyelvtanfolyamra Ausztráliában fog járni, vagy ha a döntéshez még információkra van szük-sége, itt biztosan talál vála-szokat kérdéseire. Tudja, hogy vihet-e gyógyszereket Ausztráliába? Tudja, hogy milyen típusú bankkártyával fizethet odakint, hogy örülbelül mennyi költőpénzre lesz szüksége? Ja, és az adapter!

tovább a Ausztrália - Hasznos tudnivalók oldalra

Vízumok

Akik nyelvtanulási szándékkal szeretnének Ausztráliába utazni, azoknak vízum beszer-zésére is gondolniuk kell. Kétféle vízumfajta közül lehet választani: turista vízum és tanuló vízum. Irodánk szívesen ismerteti a két vízumfajta közötti különbséget, és felhívja a figyelmet egyik vagy másik előnyeire, illetve hátrányaira. A tájékozódás után indulhat az ausztrál vízum megszerzése!

tovább a Vízumok oldalra

Ausztrália - Ügyintézés menete

Egy külföldi angol nyelv-tanfolyam megszervezése Ausztráliába sok időt vesz igénybe és alapos előkészítő munkát igényel. Annak érdekében, hogy ezt az sok intéznivalóval és kellemes izgalommal teli időszakot könnyebbé, gördülékenyebbé tegyük, irodánk pontosan ismerteti az ügyintézés menetét.

tovább a Ausztrália - Ügyintézés menete oldalra